330L hateup koper kotak-a helper alus keur akomodasi perjalanan

Lamun datang ka iinditan ku mobil, salah sahiji masalah pangbadagna nyaéta teu bisa nyocogkeun teuing koper dina mobil.Ieu hususna leres pikeun pamilik SUV anu sering mendakan diri peryogi rohangan panyimpen tambahan.Éta alesananagudang hateup dina SUVmangrupakeun pilihan hébat.Akotak hateup mobilmangrupakeun cara merenah tur praktis pikeun ngaronjatkeun kapasitas bagasi wahana anjeun, sarta eta bisa maénkeun peran penting nalika paking keur lalampahan hiji.

Pangalusna-Hateup-Kargo-Kotak-Mobil-Top-Carrier-31

Lamun nuju wondering sabaraha badag kompartemen bagasi tina330Lkotak hateupmangrupa, eta bisa nampung paling item tina kémping gear ka alat olahraga sarta koper.Kauntungannana ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngangkut barang-barang ageung tanpa ngorbankeun rohangan seating dina mobil.Ieu hususna kapaké pikeun kulawarga atanapi peminat luar anu kedah nyandak seueur alat.

Kitu ogé kapasitas panyimpen anu ageung, kotak hateup 330L ogé hampang ngan ukur 15kg, sahingga gampang dipasang sareng dicabut upami diperyogikeun.Ieu mangrupikeun fitur anu saé pikeun anu kedah sering muka sareng nutup kotak hateupna, sabab éta mastikeun yén prosésna henteu repot sareng henteu peryogi seueur usaha fisik.

Pangalusna-Hateup-Kargo-Box-Mobil-Top-Carrier-8

Kasalametan sok janten prioritas nalika ngangkut barang, sareng kotak hateupna gaduh mékanisme konci anu aman pikeun ngajaga barang-barang anjeun aman salami perjalanan anjeun, anu ngirangan résiko maling atanapi ruksak nalika angkutan.

Pangwangunan tinakotak hateupogé noteworthy, éta dijieun tina bahan ABS mastikeun durability alus teuing jeung lalawanan cuaca.Ieu ngandung harti yén éta tiasa tahan unsur-unsur sareng nyayogikeun kinerja anu tahan lama, bahkan dina kaayaan luar tina cuaca naon waé.

Salaku tambahan, étakotak kargo hateupsayogi dina rupa-rupa warna, ngamungkinkeun anjeun gampang cocog sareng warna kendaraan anjeun.Pilihan kustomisasi ieu hartosna anjeun tiasa ngaropea kotak hateup anu dipikahoyong sareng gaya anjeun, nambihan sentuhan kapribadian kana kendaraan anjeun.

 Pangalusna-Hateup-Kargo-Box-Mobil-Top-Carrier-7

WWSBIUnyaéta parusahaan nu specializes di manufaktur parabot outdoor otomotif, sarta kotak hateup 330L maranéhanana ngabuktikeun komitmen maranéhna pikeun kualitas sarta inovasi.Kalawan kapasitas gudang berehan anak, desain lightweight, fitur kaamanan sarta pilihan customizable, éta solusi praktis tur stylish pikeun saha wae nu peryogi spasi gudang tambahan dina mobil maranéhanana.Naha anjeun ngarencanakeun perjalanan kulawarga, petualangan kémping, atanapi ngan ukur kedah ngangkut barang-barang anu ageung, kotak hateup 330L mangrupikeun pilihan anu serbaguna sareng dipercaya pikeun sadaya kabutuhan panyimpen anjeun.

 


Upami anjeun hoyong terang langkung seueur atanapi mésér lampu mobil, mangga ngahubungi pejabat WWSBIU langsung:
Situs wéb perusahaan:www.wwwsbiu.com
A207, 2nd Floor, Tower 5, Wenhua Hui, Wenhua North Road, Chancheng District, Kota Foshan
WhatsApp:+8617727697097
Email: murraybiubid@gmail.com


waktos pos: Apr-11-2024