Tenda Hateup Mobil

Salian ngahasilkeun produk di handap ieu, perusahaan ogé tiasa ngalakukeun kustomisasi OEM / ODM.Upami Anjeun gaduh kaperluan naon, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kuring.

  • Hot Jual kémping outdoor waterproof Hard Shell Car hateup Tenda

    Hot Jual kémping outdoor waterproof Hard Shell Car hateup Tenda

    Tenda rooftop kami sayogi dina opat warna klasik - kopi, héjo tentara, kulawu sareng khaki - pikeun nambihan gaya kana setup kémping anjeun.Desain langsing teu nambahan teuing jangkungna ka wahana Anjeun.Nalika narilep, aya kira-kira 10CM rohangan di jero pikeun nyimpen barang-barang anjeun.Sababaraha pilihan ukuran masihan anjeun panyumputan sareng panyalindungan anu nyukupan.

  • tenda outdoor kualitas luhur hateup mobil tenda cangkang teuas otomatis kémping tenda

    tenda outdoor kualitas luhur hateup mobil tenda cangkang teuas otomatis kémping tenda

    Warna:Hideung/ Bodas//Gray/Brown

    volume (cm):Ukuran 210 x 210 x 130 cm, 210 x 160 x 130 cm, 210 x 145 x 130 cm

    Tenda mobil ieu dilengkepan ku tangga beban anu dikuatkeun pikeun mastikeun anjeun tiasa kalayan gampang asup sareng kaluar tina tenda hateup mobil.The stainless steel rod hidrolik dipaké pikeun nyieun lawang jeung nutup operasi pohara merenah.Tenda rooftop dijieunna tina bahan ABS rékayasa-grade, nu boga ciri lalawanan suhu luhur sarta anti sepuh.Tenda ieu ngadopsi desain lawon dua lapis, ngamungkinkeun éta tiasa dianggo dina lingkungan anu parah.Beungeut tenda katutupan ku palapis sunscreen pikeun éféktif nyegah sinar ultraviolét.

  • Universal kualitas luhur mobil kémping outdoor cangkang teuas hateup tenda

    Universal kualitas luhur mobil kémping outdoor cangkang teuas hateup tenda

    Warna:Hideung/ Bodas//Gray/Brown
    volume (cm):200 x 130 x 100 cm
    Tenda rooftop ieu ngan butuh sababaraha menit pikeun nyetél tur cocog ampir sagala kandaraan.Dijieunna tina lawon anu tahan cai sareng tahan cimata, kalayan stainless steel sareng pigura aluminium anu kuat, anjeun bakal ngaraos santai sareng nyaman jauh ti bumi henteu paduli dimana anjeun nyetél dina ahir poé.Pilih warna karesep anjeun sareng asesoris naon waé anu kami kembangkeun pikeun ngagampangkeun kahirupan.
     
    Kami ogé ngadukung kustomisasi sareng ngaropea tenda karesep anjeun dumasar kana kabutuhan anjeun.Datangna sarta ngahubungan kami

  • Aluminium alloy triangular universal kualitas luhur hateup mobil tenda

    Aluminium alloy triangular universal kualitas luhur hateup mobil tenda

    Warna cangkang:Hideung/Bodas
    warna lawon:héjo, kulawu
    volume(cm:UKURAN 210 X 140 X 150 CM, 210 X 130 X 150 CM
     Cangkang luar hateup ieuluhurtenda dijieunna tina alloy aluminium, nu boga lalawanan korosi tinggi.Nampilkeun uas hidrolik stainless steel anu muka sareng nutup gampang.Dijieunna tina lawon oxford tahan cai pikeun tahan hujan beurat.Hadir kalawan tangga removable aman tur non-slip.Jandéla tenda dilengkepan ku bolong dénsitas luhur pikeun nyegah reungit ngalayang kana tenda.Luhureun tenda bisa dilengkepan tanaga surya tambahan, sarta aya cukup kakuatan ker.

  • kémping outdoor waterproof 4X4 ​​mobil hateup sisi kere

    kémping outdoor waterproof 4X4 ​​mobil hateup sisi kere

    tenda urangsayogi dina dua warna klasik - Khaki sareng Hideung pikeun nambihan gaya kana pangaturan kémping anjeun.Kalayan volume kompak 0,024 dugi ka 0,044 méter kubik, anjeun tiasa gampang nyimpen éta dina mobil anjeun tanpa nyandak seueur rohangan.Pilihan ukuran ogé loba pisan, ti 160 * 250 * 200cm ka 300 * 300 * 200cm, nyadiakeun Anjeun sareng panyumputan cukup jeung panyalindungan.

  • Custom 4WD Fiberglass kémping Hard Shell hateup Tenda

    Custom 4WD Fiberglass kémping Hard Shell hateup Tenda

    Tenda rooftop ieu sayogi dina dua warna, héjo tentara sareng khaki, pikeun nyocogkeun ka gaya pribadi anjeun.Tenda dilengkepan kasur 30D pikeun mastikeun pangalaman bobo anu nyaman.Pigura aluminium kuat sarta lightweight, nyadiakeun kakuatan sarta durability.Kalawan kapasitas beban maksimum 300kg, éta bisa kalayan gampang nampung dua jalma.Mékanisme bukaan spring gas gampang dianggo, ngamungkinkeun anjeun nyetél éta gancang sareng gampang.

  • High-Ahir Camper hateup Tenda Fits SUV 4 jalma

    High-Ahir Camper hateup Tenda Fits SUV 4 jalma

    Lamun datang ka kémping jeung adventures outdoor, ngabogaan panyumputan dipercaya mangrupa krusial.Tenda hateup camper high-end kami dirancang pikeun nyocogkeun SUV sareng tiasa nampung dugi ka 4 jalma.Kalayan interior anu lega, éta nyayogikeun rohangan anu lega pikeun bobo wengi anu nyaman sareng ngamungkinkeun anjeun pikeun pinuh resep pangalaman luar anjeun.

  • 4 Jalma Hard Shell Aluminium Alloy kémping SUV hateup Tenda

    4 Jalma Hard Shell Aluminium Alloy kémping SUV hateup Tenda

    Lamun datang ka kémping jeung adventures outdoor, ngabogaan panyumputan dipercaya mangrupa krusial.Tenda hateup camper high-end kami dirancang pikeun nyocogkeun SUV sareng tiasa nampung dugi ka 4 jalma.Kalayan interior anu lega, éta nyayogikeun rohangan anu lega pikeun bobo wengi anu nyaman sareng ngamungkinkeun anjeun pikeun pinuh resep pangalaman luar anjeun.

  • Foldable kémping Hard Shell Lightweight hateup Tenda

    Foldable kémping Hard Shell Lightweight hateup Tenda

    Salah sahiji kaunggulan utama tenda hateup kami nyaéta desain anu hampang.Beuratna ngan 1,105 m³, gampang dibawa sareng dipasang dina rak hateup kendaraan.Fitur anu hampang ieu ngajamin yén kinerja kendaraan anjeun henteu kompromi, sanaos nalika nyandak tenda atap.Ngarasa percaya diri sareng aman nalika nyetir kalayan tenda hateup kami di luhur.

  • kémping outdoor 2X2 méteran kere SUV 270 gelar mobil kere

    kémping outdoor 2X2 méteran kere SUV 270 gelar mobil kere

    Pangrojong alloy aluminium mastikeun stabilitas, masihan anjeun katenangan pikiran sanajan dina kaayaan angin.Kalayan beurat bersih 23kg sareng beurat kotor 25kg, kere ieu hampang sareng gampang dicekel.Ukuran bungkusan kompak na 208x22x22cm ngamungkinkeun pikeun neundeun sareng transportasi anu gampang, janten pilihan idéal pikeun sadaya petualangan luar anjeun.

  • Hard Shell Aluminium hateup tenda 4 jalma pikeun diobral

    Hard Shell Aluminium hateup tenda 4 jalma pikeun diobral

    Tenda hateupna, panjangna 1,6 méter, cocog pikeun rombongan opat urang.Warna abu na masihan tampilan anu gaya sareng modéren anu ngalengkepan kendaraan naon waé.Volume tenda nyaeta 0,876 méter kubik, nyadiakeun spasi ample pikeun pangalaman kémping nyaman.Ukuranna nalika dibuka nyaéta 165 * 210 * 110 cm sareng nalika ditutup nyaéta 165 * 132 * 32 cm.