Custom 4WD Fiberglass kémping Hard Shell hateup Tenda

Katerangan pondok:

Tenda rooftop ieu sayogi dina dua warna, héjo tentara sareng khaki, pikeun nyocogkeun ka gaya pribadi anjeun.Tenda dilengkepan kasur 30D pikeun mastikeun pangalaman bobo anu nyaman.Pigura aluminium kuat sarta lightweight, nyadiakeun kakuatan sarta durability.Kalawan kapasitas beban maksimum 300kg, éta bisa kalayan gampang nampung dua jalma.Mékanisme bukaan spring gas gampang dianggo, ngamungkinkeun anjeun nyetél éta gancang sareng gampang.


  • ngaran:ABS cangkang hateup tenda
  • Warna::Héjo Tentara, Khaki
  • volume (M³):0.925
  • Ukuran (CM):Buka: 215 * 128 * 101, Ditutup 215 * 130 * 24
  • Nampa: OEM / ODM, dagang, borongan, agénsi régional,

    Métode pamayaran: T / T, L / C, PayPal

    Simkuring gaduh dua pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, kami mangrupikeun pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.

     

    Sakur patarosan, kami bakal resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.

    Sadaya produk dieusian pisan


    Rincian produk

    Diagram lengkep

    Tag produk

    Parameter produk

    model: ZP01
    awak: Kasus ABS
    Kain 280g katun Oxford kalawan PU coated
    waterproof 3000mm
    30D kasur
    Pigura aluminium
    Max biruang 300 kg
    Kalayan cinyusu gas dibuka
    Beurat Net (KG) 54
    Beurat Kasar (KG) 74
    Ukuran bungkusan (CM) 225*137*30

    Bubuka produk

    Ieutenda rooftopngabogaan ukuran kompak 0,925 M³pikeun neundeun gampang sareng transportasi.Awakna didamel tina cangkang ABS, anu gaduh daya tahan anu saé sareng résistansi dampak.Lawonna nyaéta 280g katun Oxford, dilapis PU, sareng tahan cai dugi ka 3000mm., Ngarasakeun ker luar anu saé dina kanyamanan sareng gaya kalayan tenda atap ieu.Gede pikeun kémping, hiking, sareng kagiatan luar anu sanés.Desain hardshell ngajaga anjeun tina

    Custom 4WD Fiberglass Camping Hard Shell Roof Tenda (6)
    Custom 4WD Fiberglass Camping Hard Shell Roof Tenda (5)
    Custom 4WD Fiberglass Camping Hard Shell Roof Tenda (4)

    Prosés produksi:

    BIUBID Guangdong Technology Co., Ltd. mangrupikeun pabrik anu kasohor khusus dina alat-alat mobil sareng ngadukung produk suku cadang mobil.Komitmenna kana kualitas sareng inovasi ngajantenkeun aranjeunna janten supplier anu dipercaya pikeun suku cadang mobil premium.Misi perusahaan nyaéta nyayogikeun palanggan sareng suku cadang mobil anu kualitas luhur sareng alat pikeun ngajantenkeun pangalaman nyetirna langkung nyaman sareng aman.

    Salah sahiji produk anu pang populerna anu ditawarkeun ku BIUBID nyaéta lampu mobilna.Kalayan téknologi canggih sareng kinerja anu tiasa dipercaya, lampu mobil anu diproduksi ku BIUBID ngagaduhan reputasi anu luhur di industri.Aranjeunna geus direkayasa pikeun nyadiakeun kinerja cahaya luar biasa, mastikeun supir boga pisibilitas jelas di jalan sepanjang waktos.Salaku tambahan, lampu utama otomotif BIUBID didamel pikeun tahan, nyayogikeun kabébasan sareng daya tahan jangka panjang ka konsumén.

    Produk populér séjén anu ditawarkeun ku BIUBID nyaéta nakotak hateup.Produk inovatif ieu dirancang pikeun ningkatkeun kapasitas panyimpen kendaraan, ngamungkinkeun supir gampang ngangkut barang anu ageung atanapi ageung.Kotak hateup BIUBID didamel tina bahan kualitas luhur sareng desain canggih, anu awét sareng hampang, nyayogikeun solusi anu gampang sareng praktis pikeun kabutuhan transportasi para nasabah.

    Sareng deuihlampu hareupsareng kotak hateup, BIUBID ogé nawiskeun séri tenda anu ringan.Produk ieu sampurna pikeun peminat outdoor anu hoyong ngarasakeun kagiatan favorit maranéhanana dina kanyamanan sarta gaya.Kalayan pangaturan anu gampang sareng bahan kualitas luhur, tenda cahaya BIUBID nyayogikeun para nasabah pangalaman kémping anu paling saé, ngamungkinkeun aranjeunna bersantai terasrasakeun kaéndahan alam.

    Di BIUBID, fokus salawasna kana kualitas sareng inovasi.Tim profésional anu berpengalaman perusahaan didédikasikeun pikeun milari cara anu énggal sareng inovatif pikeun ningkatkeun produk sareng jasana, mastikeun para nasabah salawasna gaduh pangalaman anu pangsaéna.Ku ngagunakeun téknologi canggih sareng bahan kualitas luhur, BIUBID tiasa ngahasilkeun produk anu tiasa dipercaya sareng hargana, sahingga janten pilihan anu munggaran pikeun konsumén di dunya.

    Kasimpulanana, BIUBID Guangdong Technology Co., Ltd. mangrupikeun pabrik anu terhormat khusus dina alat-alat mobil sareng ngadukung produk suku cadang mobil.Komitmenna kana kualitas sareng inovasi ngajantenkeun aranjeunna janten supplier anu dipercaya pikeun suku cadang mobil premium.BIUBID ngagaduhan séri produk sapertos lampu mobil, kotak hateup, tenda lampu, sareng sajabana, sareng komitmen pikeun nyayogikeun palanggan sareng pangalaman luar ruangan.Naha anjeun hiji enthusiast outdoor atawa enthusiast mobil, BIUBID bisa nyadiakeun Anjeun sareng produk sampurna.

    Custom 4WD Fiberglass Camping Hard Shell Roof Tenda (3)
    Custom 4WD Fiberglass Camping Hard Shell Roof Tenda (2)
    Custom 4WD Fiberglass Camping Hard Shell Roof Tenda (1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • acasdv (1) acasdv (2) acasdv (3) acasdv (4) acasdv (5)

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami