Low Beam High Beam Y7 H4 Car LED Headlight

Katerangan pondok:

Lampu gede Y7-D LED boasts awak lampu kompak kalayan diaméter 36mm, mastikeun instalasi gampang tur kasaluyuan jeung sagala rupa kandaraan.Salaku tambahan, éta gaduh kipas, anu sacara efektif ngaleungitkeun panas sareng ngajamin umur panjang bohlam.Kalayan rentang tegangan lega 12-60V, lampu gede ieu bisa nampung sistem éléktrik béda, sahingga pilihan serbaguna pikeun sagala rupa kandaraan.Arus 3.2A dioptimalkeun pikeun efisiensi énergi tanpa kompromi kana luminositas.


  • Modél lampu utama: H4
  • kakuatan:55 (W)
  • Nampa: OEM / ODM, dagang, borongan, agénsi régional,

    Métode pamayaran: T / T, L / C, PayPal

    Simkuring gaduh dua pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, kami mangrupikeun pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.

     

    Sakur patarosan, kami bakal resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.

    Sadaya produk dieusian pisan


    Rincian produk

    Diagram lengkep

    Tag produk

    Parameter produk

    modél Y7-D
    Warna caang Monokrom 6000K
    model lumaku Mobil/Motor/Truk (Lampu model H4 terintegrasi Jauh sareng caket)
    Diaméter awak lampu 36 (MM)
    kipas angin Enya
    Voltaseu 12-60(V)
    ayeuna 3.2(A)
    Bahan aluminium Aviation
    Fluks cahayana 9000 LM
    Beurat Kasar (KG) 0.9
    Ukuran bungkusan (CM) 21 * 14,5 * 6,5 cm

    Bubuka produk

    Salah sahiji produk anu pang populerna nyaéta lampu LED Y7-D.Lampu utama inovatif ieu nawiskeun fungsionalitas balok rendah sareng balok tinggi, janten serbaguna sareng cocog pikeun sababaraha jinis kendaraan sapertos mobil, motor, sareng treuk.Kalawan model H4 terpadu na, nyadiakeun kamampuhan cahaya jauh jeung deukeut pikeun pisibilitas ditingkatkeun di jalan.Warna lampu tina Y7-D mangrupakeun monochrome 6000K stunning, nu ngajamin kajelasan alus teuing jeung kacaangan bari ngurangan kacapean panon salila journeys peuting.

    https://www.wwwsbiu.com/headlight-bulbs/
    https://www.wwwsbiu.com/headlight-bulbs/
    https://www.wwwsbiu.com/headlight-bulbs/

    Prosés produksi:

    Nalika milih lampu sorot LED anu sampurna pikeun mobil anjeun, penting pisan pikeun milarian perusahaan anu dipercaya sareng terpercaya anu tiasa nyayogikeun anjeun produk kualitas luhur.Ieu dimana urang datangna di. Pabrik urang, nu nyertakeun wewengkon impressive of 15000 méter pasagi, geus di industri asesoris mobil salila sababaraha taun sarta geus miboga reputasi solid keur delivering produk top-kiyeu.Kalawan leuwih 500 pagawé terampil, kami komitmen ka manufaktur rupa-rupa asesoris mobil, kaasup rak bagasi, kotak hateup, pedal mobil, korsi mobil, kurung mobil, navigators mobil, sarta, tangtosna, lampu mobil.

    Dina hal konstruksi, Y7-D didamel tina aluminium kelas penerbangan, mastikeun daya tahan sareng tahan kana panas sareng korosi.bahan ieu ogé lightweight, sahingga gampang pikeun nanganan salila instalasi.Kalayan fluks luminous 9000 LM, Y7-D ngahasilkeun pancaran cahaya anu kuat anu sacara signifikan ningkatkeun pisibilitas, mastikeun pangalaman nyetir anu langkung aman sareng pikaresepeun.Sanaos spésifikasi anu pikaresepeun, lampu utama Y7-D LED ngan beuratna 0.9KG, ngaminimalkeun beban tambahan dina kendaraan anjeun.

    Pikeun mastikeun pangiriman anu aman, Y7-D dibungkus dina ukuran kompak 21 * 14,5cm * 6,5cm, ngirangan résiko karusakan nalika pengiriman.Urang prioritas kapuasan konsumén urang jeung ngajamin yén unggal produk ieu meticulously inspected jeung rangkep anjog ka doorstep anjeun dina kaayaan pristine.

    Kasimpulanana, nalika milarian lampu utama LED anu sampurna pikeun kendaraan anjeun, perusahaan kami menonjol ku nawiskeun asesoris mobil kualitas luhur, kalebet lampu utama LED Y7-D.Kalawan dual low beam sarta fungsionalitas balok tinggi, spésifikasi impressive, sarta konstruksi awét, lampu gede ieu mangrupa pilihan dipercaya jeung efisien keur wahana nanaon.Percanten ka kami pikeun kabutuhan aksésori mobil anjeun, sareng ngalaman kualitas unggul sareng palayanan palanggan anu ngabédakeun kami tina kompetisi.

    Low Beam High Beam Y7 H4 Mobil LED Headlight (1)
    Low Beam High Beam Y7 H4 Mobil LED Headlight (2)
    Low Beam High Beam Y7 H4 Mobil LED Headlight (3)
    Low Beam High Beam Y7 H4 Mobil LED Headlight (4)
    Low Beam High Beam Y7 H4 Mobil LED Headlight (5)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • acvav (1) acvav (2) acvav (3) acvav (4) acvav (5) acvav (6)

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami